IVON Hexagon Belysning Enkel

  • 699 kr

Hexagon mönster, LED-armatur, som ger en perfekt spridning av ljuset i ditt villagarage. En perfekt avvägning mellan pris & funktion.

I lager
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa

Hexagonmönstrad LED-armatur, som ger en perfekt spridning av ljuset i ditt villagarage.

IVON LIGHTS Hexagonmönstrad LED-armatur är en perfekt avvägning mellan pris och funktion. Den högeffektiva LED-armaturen ger ett jämnt och bra ljusflöde och kan med enkelhet ersätta 2-3 st traditionella lysrörsarmaturer i ljusstyrka, samtidigt som utseendet blir betydligt mycket modernare. Vanlig belysning har en färgtemperatur på 3000 Kelvin, medan vår belysning har en färgtemperatur på 6000 Kelvin. Detta ger dig ett klarvitt sken, som både håller din kropp piggare samt får de vita ytorna i garaget att verkligen upplevas vita. Storleken är fullt anpassningsbar och slingan kan med enkelhet både kortas och förlängas utan problem (se separata reservdelar). 

Just detta paket är storleksmässigt anpassat för att kunna monteras antingen i taket som en renodlad takbelysning, eller på väggen som ett komplement till din takbelysning (perfekt om du polerar bilar och behöver extremt ljus från alla håll).


Specifikationer

- Material: Aluminium & PVC

- Storlek

- Höjd 4 cm nerbyggnad från tak

- Volt: AC 230V

- Antal watt: 64W

- Ljusstyrka: 7920 lumen

- Färgtemperatur: 6000K (Klarvitt)

- Garanti mot fabrikationsfel: 2 år

- Livslängd: 50 000 timmar

- IP-klassning: IP20

- Dimbar: Nej

- Monteringshöjd: Valfritt

- Kopplas in av: Behörig elektriker


INKLUDERAT I PAKETET:

- 6x LED-stavar (44 cm)

- 1x Y-Koppling – För anslutning av strömkälla

- 5x V koppling – Mellan varje stav

- 1x Elkabel (4m lång)


Vår produkt ger dig:

- Ett modernt intryck

- Ett extremt slimmat montage

- Jämn ljusbild & låg skuggbildning

- Hög ljuseffektivitet per kvadratmeter


Vi på IVON står för det vi säljer till 100%, så vi lämnar alltid 2 års garanti mot fabrikationsfel på våra produkter (monteringsskador ersätts ej). Du har även 30 dagars ångerrätt från det att du mottagit din order, så du kan i lugn och ro bestämma dig efter att du beställt hem produkten. Om du ångrar dig betalar du endast returfrakten och får full återbetalning av produkten. Enkelt och problemfritt, precis som det ska vara.