OM OSS

IVON AB är ett svenskt företag specialiserat inom garagetillbehör som erbjuder exklusiva, högkvalitativa och visuellt tilltalande produkter till rimliga priser. Vår filosofi kring produktutveckling kan enkelt sammanfattas genom orden ‘högkvalitativ stilmedvetenhet’. Med ett ständigt fokus på överlägsenhet och design strävar vi efter att erbjuda produkter som inte bara är funktionella utan även estetiskt tilltalande, genom ett enhetligt designmässigt formspråk.

Hos IVON är kundnöjdhet vår främsta prioritet, och vi gör det genom att leverera enastående service som matchar den höga kvaliteten på våra produkter. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en 2-årig garanti på samtliga av våra produkter, vilket återspeglar vårt förtroende för den hållbarhet och pålitlighet som våra produkter besitter. Alla vi som arbetar på IVON har själva en stor passion för bilar, motorcyklar, cyklar och garagemiljöer i allmänhet, samt att förvandla dem till en trevlig plats genom estetiskt tilltalande produkter, samtidigt som funktionen blir till det bättre.

IVON strävar efter att vara det självklara valet för alla som söker efter högkvalitativa garagetillbehör. Vår vision om att erbjuda produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar, fortsätter att outtröttligt driva oss framåt. Magi skapas där funktionalitet kombineras med ett visuellt häftigt intryck och kompromisslös kvalitet. Vi hjälper dig helt enkelt att omvandla ditt garage, till ett riktigt drömgarage.

IVON uttalas “Aj-Vånn” och har inspirerats från engelska “I won” = En vinnarkänsla ska infinna sig i kroppen när du köpt våra produkter, eftersom de tar ditt garage till en helt ny nivå. En mentalitet och ett tankesätt som har genomsyrat vårt företag från dag 1.

Välkommen till IVON!


E-postadress: [email protected]


IVON® är ett registrerat varumärke som drivs av företaget IVON AB (org.nr 559387-4695), som innehar sitt säte i Sundsvalls Kommun, Västernorrlands län. Företaget är registrerat för moms och innehar F-skattsedel.


LAGER & PAKETUTLÄMNING:

Riksbud i Sverige AB
Mejselvägen 9

85350 SUNDSVALL

Öppettider: Vardagar 07.00-17.00

Ta med legitimation vid hämtning av paket.POSTADRESS:

Prästhusvägen 31
85358 SUNDSVALL
Sweden

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss gärna vid frågor. Vi svarar alltid inom 1 dag (vardagar).

Företagsinformation

IVON AB (559387-4695)
Prästhusvägen 31
853 58 Sundsvall