IVON DEGREASER Kallavfettning 500ml

  • 119 kr
  • 79 kr

Mirakelmedel för hård sittande oljebaserad smuts! Tar med enkelhet bort fett, olja, asfalt, tjära och salt.

I lager
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa

VINTERKAMPANJ!

Den ultimata produkten för dig som tröttnat på tråkig oljebaserad smuts, så som asfaltsfläckar, vägsalt och tjära.

Detta mirakelmedel är färdigblandat (ska ej spädas ut) och innehåller en extrem formula för att lösa hårt sittande oljebaserad smuts. Tar med enkelhet bort fett, olja, asfalt, tjära och salt på alla typer av fordon eller motordelar. Vår produkt appliceras med fördel på torr yta, vilket gör att medlet hålls kvar på ytan längre jämfört med att applicera på blöt yta.


SÅ GÖR DU:

Applicera medlet jämnt och fint genom att sprayduscha den nedsmutsade ytan. Låt verka i 5-10 minuter, utan att det torkar in (applicera ej i direkt solljus). Vid hårt sittande smuts kan du med fördel gnugga medlet med en mjukhårig rekondpensel för att lossa smutsen ytterligare. Spola av med högtryckstvätt nerifrån och upp.


LÖSER EFFEKTIVT:

Motorolja: Olje- och fettfläckar som uppstår när motorolja läcker från fordonsmotorer och samlas på garagegolv eller parkeringsplatser.

Köksfetter: Fett och olja som stänker och samlas på köksytor och köksredskap när man lagar mat, särskilt vid stekning och fritering.

Maskinolja: Smuts och oljefläckar som kan uppstå på maskiner och utrustning i industriella eller mekaniska miljöer.

Oljebaserade produkter: Produkter som innehåller oljor eller fetter, såsom smör, lotioner, eller oljebaserad kosmetika, som kan lämna oljiga fläckar på kläder eller ytor.

Limrester: Kvarvarande lim från emblem, klistermärken och andra adhesiv.

Tjära: Fläckar som har sitt usprung från asfaltbelagda vägar.

Det är viktigt att hantera oljebaserad smuts på rätt sätt för att undvika miljöproblem och förlänga livslängden på både fordon och miljö.