IVON IRON REMOVER Flygrost & Fälgrengöring 500ml

  • 189 kr
  • 139 kr

Högeffektivt medel för dina fälgar samt för de aggressiva järnpartiklarna fastnar på din dyrbara billack. Ger en fantastisk lyster på nolltid!

I lager
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa

VINTERKAMPANJ!

Mirakelkuren för att rengöra dina fälgar från bromsdamm och för att ta bort flygrost från lacken!

Det mirakelmedel du just nu ser framför dig är ett stycke högeffektivt lösningsmedel för dina fälgar med bromsdamm och ingrodd smuts samt för de aggressiva järnpartiklarna fastnar på din dyrbara billack och bildar s.k flygrost (järnpartiklar som rostar utanpå lacken). Medlet löser effektivt upp all skadlig flygrost från såväl lacken som fälgarna. Vår produkt har dessutom en tydlig och praktisk färgindikator som blir lila när den reagerar med järnpartiklarna på ytan. Medlet är färdigblandat för bästa effekt och ska således inte spädas ut.


FÖRE/EFTER:


SÅ GÖR DU:

Applicera medlet jämnt och fint genom att sprayduscha ytan med hjälp av denna flaska. Låt verka i 5-10 minuter, utan att det torkar in (applicera ej i direkt solljus). Vid hårt sittande rostpartiklar kan du med fördel gnugga medlet med en mjukhårig rekondpensel. När färgen på medlet ändrats till mörklila är det redo att spolas av. Spola sedan av med högtryckstvätt, nerifrån och upp, för bästa effekt.


FLYGROSTBORTTAGARE RENGÖR ENKELT:

- Bromsdamm: Det som gör dina fälgar på bilen helt svart.

- Flygrost: Små järnpartiklar som fastnar på lacken och bildar ytrost.
- Gamla fettfläckar: Finns ofta kring tanklock och på entreprenadmaskiner
- Aska: Sotfläckar och inbränd smuts