2-PACK: IVON Full Size Rectangle Kit Belysning 241x478cm

  • 5 998 kr
  • 5 299 kr

En av de mest prisvärda produkterna i vårt sortiment! Storleken är perfekt anpassad för ett 1-bilsgarage och den ribbstolsliknande designen ger ett stilrent int

I lager
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa

KÖP FLER, SPARA MER! Vid köp av två stycken Full Size Rectangle-paket får du -11,65% rabatt.

IVON LIGHTS Full Size Rectangle Kit (LED-armatur) ger dig allt du behöver för att skapa ditt eget drömgarage. Designen som efterliknar en klassisk ribbstol ger ett stilrent och tydligt visuellt intryck, samtidigt som den högeffektiva LED-armaturen ger ett jämnt och bra ljusflöde i hela ditt garage. Hela paketet utklassar traditionella lysrörsarmaturer i ljusstyrka med hästlängder, samtidigt som utseendet blir betydligt mycket modernare. Vanlig belysning har en färgtemperatur på 3000 Kelvin, medan vår belysning har en färgtemperatur på 6000 Kelvin. Detta ger dig ett klarvitt sken, som både håller din kropp piggare samt får de vita ytorna i garaget att verkligen upplevas vita. Storleken är fullt anpassningsbar och slingan kan med enkelhet både kortas och förlängas utan problem (se separata reservdelar). 

Det enskilda paketet är storleksmässigt anpassat för ett 1-bilsgarage på ca 25 kvm (armaturens storlek: 2,41 x 4,78m = 11,5 kvm). Detta praktiska 2-pack lämpar sig alltså utmärkt för ett 2-bilsgarage på mellan 40-60 kvm.


Specifikationer

- Material: Aluminium & PVC

- Storlek: 243 x 478 cm (11,5 kvm)

- Höjd 4 cm nerbyggnad från tak

- Volt: AC 230V

- Antal watt: 288W

- Ljusstyrka: 31 680 lumen

- Färgtemperatur: 6000K (Klarvitt)

- Garanti mot fabrikationsfel: 2 år

- Livslängd: 50 000 timmar

- IP-klassning: IP20

- Dimbar: Nej

- Monteringshöjd: Max 280 cm från golv för optimal effekt

- Kopplas in av: Behörig elektriker


INKLUDERAT I PAKETET:

- 18x LED-stavar (120 cm)

- 7x T-Koppling

- 5x Rak koppling

- 3x L-Koppling – En i varje hörn

- 1x Elkabel (4m lång)


Vår produkt ger dig:

- Ett modernt intryck

- Ett extremt slimmat montage

- Jämn ljusbild & låg skuggbildning

- Hög ljuseffektivitet per kvadratmeter


Vi på IVON LIGHTS står för det vi säljer till 100%, så vi lämnar alltid 2 års garanti mot fabrikationsfel på våra produkter (monteringsskador ersätts ej). Du har även 30 dagars ångerrätt från det att du mottagit din order, så du kan i lugn och ro bestämma dig efter att du beställt hem produkten. Om du ångrar dig betalar du endast returfrakten och får full återbetalning av produkten. Enkelt och problemfritt, precis som det ska vara.