IVON Air Slangvinda Tryckluft 15 meter

  • 1 099 kr

Uppgradera ditt garage med en vägghängd kompressorslang! 15m lång, robust design, automatisk upprullning och snabbkoppling.

I lager
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa
Föroder: Beställ nu, få leverans 1-8 augusti
Väggfäste ingår
Stilren helsvart design
Rejäl konstruktion
Automatisk upprullningsfunktion
Fördelningsfunktion som undviker trassel

Tiden är inne. Nu är det dags att höja standarden för din kompressorslang.

FÖRORDER! Beställ nu och säkra ditt exemplar. Nästa inleverans beräknad: 2024-07-30

En vägghängd kompressorslang, som också kallas en kompressorvinda, med automatisk upprullning från oss är den bästa investeringen du kan göra för att hålla ditt garage säkert och organiserat. Kompressorslangen är 15 meter lång och har en stark inbyggd fjäder som gör det enkelt att rulla upp kabeln oavsett var i garaget du befinner dig. Den robusta designen gör den idealisk för användning i alla miljöer, såväl villagarage som professionell verkstad. Det svängbara väggfästet ger dig den flexibilitet du behöver för att utföra jobbet.

Produkten är otroligt enkel att installera och kräver inga specialverktyg. Monteringsdetaljer för standardmontage medföljer.


EGENSKAP: Slangen rullas ut/ihop automatiskt vid användning.

FÖRDEL: Du slipper flytta hela kompressorn och kan istället dra ut slangen. Du får ordning och reda i garaget. Du förlänger livlängden på slangen.

INNEBÖRD: Ditt garage blir stilrent och du underlättar din egen tillvaro vid användning av kompressorn.


Specifikationer

Slanglängd: 15 meter + 1,5 meter anslutning

Slangmaterial: PVC

Slangstorlek: 3/8" (ID: 9.5 mm / OD: 15.8 mm)

Infästning: 1/4" BSPT + Snabbkoppling

Maximalt arbetstryck: 17 bar / 250 psi

Väggfäste: Ingår


MÅTT & DIMENSIONER:

Höjd: 43 cm

Bredd: 21 cm

Djup: 44 cm (exklusive fäste / Fästet är 9 cm djupt)

Vikt: 11 kg


FÖRDELAR:


Ordning och reda: En vägghängd kompressorslang hjälper till att hålla arbetsområdet organiserat och fritt från trassel. Du slipper trassliga eller nedkörda slangar på golvet, vilket kan vara farligt och oordnat.

Minskar risken för skador: Genom att hålla slangen bort från golvet minskar en vägghängd kompressorslang risken för att den ska skadas av tunga föremål, övertrampning eller andra arbetsrelaterade risker.

Förbättrad tillgänglighet: Sladden är alltid redo att användas när den är fäst på väggen, vilket sparar tid och möda jämfört med att rulla upp och packa undan en lös sladd varje gång du använder den.

Skyddar slangen: En vägghängd kompressorslang skyddar slangen från solens UV-strålar och andra väderrelaterade skador när den inte används utomhus.

Förlänger livslängden:
Genom att hålla slangen upphängd och skyddad minskar du risken för slitage och nötning, vilket kan förlänga sladdens livslängd.

Enklare rengöring: En kompressorvinda gör det enklare att hålla slangen ren och fri från smuts och skräp som kan ansamlas på golvet.

Säkerhet: En vägghängd kompressorslang minskar risken för att någon ska snubbla över eller fastna i slangen, vilket kan leda till olyckor och skador.

Sammanfattningsvis ger en vägghängd kompressorslang en mer organiserad, säker och effektiv lösning för att hantera och använda kompressorslangar jämfört med att helt enkelt lämna dem liggande på golvet. Det är särskilt användbart i arbetsmiljöer där kompressorer och luftverktyg används regelbundet och där säkerhet och arbetsflöde är viktiga faktorer.