IVON Garageinredning Black Series - Medium

  • 20 999 kr
  • 17 999 kr

Komplett inredningspaket perfekt storleksanpassat för ett 1-bilsgarage. Innehåller bänkskiva i rostfritt stål och verktygstavla med tillbehör.

I lager
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa

Komplett inredningspaket perfekt storleksanpassat för ett 1-bilsgarage. Innehåller bänkskiva i rostfritt stål, verktygstavla med standardtillbehör, kullagrade lådor samt rejäla förvaringshyllor i alla skåp.

FÖRORDERKAMPANJ! Produkten håller på att tillverkas och beräknas anlända till vårt lager i början av juli 2024. Beställ nu till förorderpris och spara 3000 kr (-14,3% rabatt). Leverans sker i mitten av juli. Välj betalsätt "Klarna Checkout" så debiteras du inte förrän du mottagit din leverans.

Skapa ett organiserat och effektivt garage med vår rejäla och stilrena garageinredning, som är storleksmässigt anpassat för att passa ett enbilsgarage. Vår garageinredning erbjuder inte bara gott om förvaringsutrymme utan även ett stilrent utseende som förhöjer känslan i hela garaget. Med fokus på funktionalitet och design skapar vår svarta, stilrena garageinredning en modern och tidlös atmosfär i ditt garage. Den ergonomiska utformningen garanterar en bekväm arbetsmiljö, vilket gör det enkelt att hantera dina verktyg och andra tillbehör. Varje detalj är omsorgsfullt utformat för att maximera användarvänlighet och minimera röra.

Vår "Black Series" garageinredning är konstruerad för att hålla över tid, vilket gör den till en långsiktig investering för dig som spenderar din fritid i garaget. Material av hög kvalitet och en robust konstruktion säkerställer hållbarhet och pålitlighet.


INFO: 

Bredd x Djup x Höjd: 305 cm x 55 cm x 202 cm

Plåttjocklek: 1 mm

Material på bänkskiva: Träkärna beklädd med rostfritt stål

Antal hyllor i högskåp: 4 st

Tillbehör för verktygstavla: 4 st små sortimentslådor, 22 st krokar, 

Golvskåp - Hjul: 4 utdragslådor

Golvskåp - Fast: 5 utdragslådor

Överskåp: 3 st med gasfjäder