IVON Square Small Belysning 44x44cm

  • 399 kr

Liten och nätt kvadratisk LED-armatur. Perfekt som kompletterande belysning för väggmontage vid polering, alternativt som takbelysning det lilla förrådet.

I lager
Payment with Klarna Payment with Swish Payment with Mastercard Payment with Visa

Liten och nätt kvadratisk LED-armatur. Perfekt som kompletterande belysning för väggmontage vid polering, alternativt som takbelysning det lilla förrådet. Snyggt, prisvärt och effektivt.


IVON LIGHTS Square Small (LED-armatur) är din lilla räddare i nöden. Storleken på 44 cm gör att denna produkt passar perfekt i såväl förrådsdelen i ditt garage samt för väggmontage om du gillar att polera bilar och behöver lite extra ljusstyrka på sidorna. Den högeffektiva LED-armaturen ger ett jämnt och bra ljusflöde och kan med enkelhet ersätta 1 st traditionell lysrörsarmatur i ljusstyrka, samtidigt som utseendet blir betydligt mycket modernare. Vanlig belysning har en färgtemperatur på 3000 Kelvin, medan vår belysning har en färgtemperatur på 6000 Kelvin. Detta ger dig ett klarvitt sken, som både håller din kropp piggare samt får de vita ytorna i garaget att verkligen upplevas vita. Storleken är fullt anpassningsbar och slingan kan med enkelhet både kortas och förlängas utan problem (se separata reservdelar). 

Kort sagt; Det finns inte längre några ursäkter att behålla delar av ditt garage/förråd dåligt upplyst.


Specifikationer

- Material: Aluminium & PVC

- Storlek: 44 x 44 cm

- Höjd 4 cm nerbyggnad från tak

- Volt: AC 230V

- Antal watt: 24W

- Ljusstyrka: 2640 lumen

- Färgtemperatur: 6000K (Klarvitt)

- Garanti mot fabrikationsfel: 2 år

- Livslängd: 50 000 timmar

- IP-klassning: IP20

- Dimbar: Nej

- Monteringshöjd: Valfritt

- Kopplas in av: Behörig elektriker


INKLUDERAT I PAKETET:

- 4x LED-stavar (44 cm)

- 1x T-Koppling – För anslutning av strömkälla

- 3x L-Koppling – En i varje hörn

- 1x Elkabel (4m lång)


Vår produkt ger dig:

- Ett modernt intryck

- Ett extremt slimmat montage

- Jämn ljusbild & låg skuggbildning

- Hög ljuseffektivitet per kvadratmeter


Vi på IVON LIGHTS står för det vi säljer till 100%, så vi lämnar alltid 2 års garanti mot fabrikationsfel på våra produkter (monteringsskador ersätts ej). Du har även 30 dagars ångerrätt från det att du mottagit din order, så du kan i lugn och ro bestämma dig efter att du beställt hem produkten. Om du ångrar dig betalar du endast returfrakten och får full återbetalning av produkten. Enkelt och problemfritt, precis som det ska vara.